tja...

De piratenpartij heeft even aandacht nodig.

Door Swelson op vrijdag 16 april 2010 08:50 - Reacties (25)
Categorie: Wartaal, Views: 3.952

Tweakers,

Even een oproep voor de Piratenpartij. Volgens mij is deze partij reeds goed bekend bij jullie en zijn er ook redelijk wat mensen die overwegen om op deze partij te stemmen. Voordat er gestemd kan worden, moet de partij echter wel op de kieslijsten verschijnen. En om dat voor elkaar te krijgen, zijn handtekeningen nodig.

Ik wil daarom hier een oproep doen om handtekeningen te gaan zetten zodat de partij verkiesbaar wordt. Het maakt niet uit of je lid bent van de partij of niet, en of je er op gaan stemmen of niet op 9 juni. Als je het gedachtegoed van de Piratenpartij onderschrijft, is dat in principe voldoende.

Je kunt je aanmelden bij de verschillende kieskringen in Nederland. Hier vind je de volledige lijst. Klik door en je ziet het e-mailadres van degene die het in de betreffende kieskring regelt. Stuur hem een e-mail en hij zal het samen met je regelen. Het zetten van je handtekening gebeurt meestal op het stadhuis van de plaats waarin je woont.

Doneren kan trouwens ook als je geen tijd hebt of geen mogelijkheid ziet voor het krabbeltje, hier.

Steun de Piratenpartij voor een vrije informatiesamenleving!

IBOOD HUNT!

Door Swelson op donderdag 11 maart 2010 08:37 - Reacties (22)
Categorie: Wartaal, Views: 10.723

En er is weer eens een Ibood hunt bezig. Alle spullen voor dump prijzen. Wat zijn jullie van plan te kopen/ hebben jullie gekocht e.d.?

Een soort outlook, maar dan online

Door Swelson op maandag 8 maart 2010 17:09 - Reacties (20)
Categorie: Wartaal, Views: 5.832

En weer ben ik op zoek naar een stukje software dat mijn behoefte kan vervullen. Nouja, eigenlijk meer een webdienst/website. Deze keer een mailclient.

Enige tijd terug stelde ik hier al de vraag wat een simpel programmaatje was om video's mee te bewerken. Verschillende opties werden me daar gegeven. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan voor Cyberlink Powerdirector. De eenvoudigheid van dit programma sprak me erg aan.

Online Outlook

Waar ik nu naar op zoek ben, is een soort webbased Outlook. Je denkt, o pak Gmail, Hotmail e.d... Dat is echter niet wat ik bedoel. In mijn huidige configuratie gebruik ik Outlook op mijn pc, waar ik verschillende pop3 en Imap accounts beheer. Outlook wordt echter rete-traag als je er meerdere IMAP accounts mee laad. Tevens is het gewoon irritant als je je mail niet kunt benaderen als je ergens bent zonder je laptop.

Mijn eisen/voorkeuren:
  • het mag een betaalde dienst zijn. Max. 100 euro per jaar.
  • de mail moet per account gescheiden blijven.
  • betrouwbare aanbieder
Iemand hier ervaring mee/tips?

Een easy 2 use videobewerkingsprogramma

Door Swelson op zondag 31 januari 2010 20:08 - Reacties (20)
Categorie: Wartaal, Views: 5.194

Eigenlijk ben ik er al heel lang naar op zoek. Windows movie maker is net wat te basic, en programma's als Sony Vegas, Adobe Premiere Pro en pinacle studio zijn te ingewikkeld voor het af en toe bewerken van video's.

Kent iemand een gebruiksvriendelijk video bewerkingsprogramma voor het uitvoeren van eenvoudige taken zoals het knippen en plakken in video's en het toevoegen van een liedje onder een video e.d.? Ik wil geen uren besteden aan het uitvinden van hoe het programma werkt.

IBOOD HUNT!

Door Swelson op woensdag 25 november 2009 01:26 - Reacties (51)
Categorie: Wartaal, Views: 9.365

Enkele dagen geleden voorspelde ik het al op Spenk.nl. Er zat weer een Ibood hunt aan te komen. Vandaag is het weer zover. Een hele reeks producten die elkaar opvolgen voor Ibood's bekende lage prijzen, net als de afgelopen Ibood hunts (1, 2).

Sterke dus maar voor alle bazen, die nieuwe toetsenborden moeten kopen omdat jullie de F5 knop hebben versleten. En natuurlijk veel sterkte voor de serverpark beheerder van Ibood. De servers zullen vast nog wel een keertje gaan roken vandaag...

Reken er trouwens niet op dat de spullen nog voor 5 december bezorgt worden. Met zo'n hunt krijgen ze een enorme hoeveelheid orders te verwerken. Op normale dagen wil de levertijd al wel eens een probleem zijn. Met de hunts geld het zeker.

En nu is het natuurlijk even afwachten wanneer de box komt...

Edit: ze hebben het forum maar even uitgezet volgens mij. Zeker om overbelasting te voorkomen. Jammer :-(

Laat weten wat je hebt gekocht en plaats al het relevante nieuws hieronder!