IBOOD HUNT!

Door Swelson op donderdag 11 maart 2010 08:37 - Reacties (22)
Categorie: Wartaal, Views: 10.722

En er is weer eens een Ibood hunt bezig. Alle spullen voor dump prijzen. Wat zijn jullie van plan te kopen/ hebben jullie gekocht e.d.?

Volgende: De piratenpartij heeft even aandacht nodig. 04-'10 De piratenpartij heeft even aandacht nodig.
Volgende: Een soort outlook, maar dan online 03-'10 Een soort outlook, maar dan online

Reacties


Door Tweakers user JoWannes, donderdag 11 maart 2010 08:42

Dat zag ik ook net... Alleen vraag ik me af, de Hunt, start die effectief om middernacht, of...?
M.a.w, hoeveel producten heb ik al gemist? :9

Door Tweakers user Swelson, donderdag 11 maart 2010 08:45

Stuk of 50-100 gaan er meestal langs gedurende een nacht. Helaas hebben ze de forums weer uitgeschakeld, dus kun je het niet natellen.

Door Tweakers user The Executer, donderdag 11 maart 2010 08:55

Daar heb je gelukkig http://www.dagelijksekoopjes.nl/ voor ;). Daar staat alles op wat je gemist hebt.

Heb zelf nog niets gekocht. De Onkyo set leek me wel leuk, maar kan mijn geld op dit moment wel beter gebruiken.

Door Tweakers user JoWannes, donderdag 11 maart 2010 10:14

@ The Executer:
_/-\o_

Zelf heb ik al de Belkin Wireless N router gekocht, die mijn huidige D-Link mag vervangen. Hopelijk heeft ie het vervelende CoD4 verbindingsprobleem niet.
Nog even afwachten wat er nog allemaal komt. :)

Door Tweakers user MetalMike, donderdag 11 maart 2010 10:18

Een quote van je site:
Zowel de Ibood hunt als de Ibood box zullen nog dit jaar langskomen. Ik denk dat ze nog deze maand komen, maar het is vrij zeker dat ze beiden dit jaar nog komen. Houd dus de website van Ibood(affl.) in de gaten
Dat was gepost op 20 november, het is inmiddels 5 maanden later. Of is dit gewoon gerecycled?

Door Tweakers user DeadMetal, donderdag 11 maart 2010 10:49

Jep, ik heb een boren en bitjesset gekocht. Zag net ook goede HDMI 1.4-kabels langskomen maar helaas had ik vorige week al 1.3-kabels gekocht.

Door Tweakers user elmoxx, donderdag 11 maart 2010 11:00

Damn, soms gaan ze wel heel snel. de site die The executer aanhaalt is wel een mooie :D

Door Tweakers user Soldaatje, donderdag 11 maart 2010 11:18

Ibood is kut, de hele dag wachten tot er iets voorbij komt, dikke lul! :O

Door Tweakers user Swelson, donderdag 11 maart 2010 11:30

@MetalMike: Gewoon gerecycled inderdaad, voor degenen die nog niet weten wat de hunt is.

Door Tweakers user AW_Bos, donderdag 11 maart 2010 12:41

Ik wou een RC auto kopen. Maar te laat :P

Door Tweakers user centenbakkie, donderdag 11 maart 2010 13:57

:'( en ja hoor op het moment dat ik mn e-dentifier niet bij me heb komt de

Invicta Stainless Steel Pro Diver 200m Horloge met Auto Wind Mechanisme

en

Wenger Swiss Quartz Chronograph Horloge Commando Big Crown 100m Water Resistant met Swiss Army Knife

langs ;(

Door Tweakers user FlowinG, donderdag 11 maart 2010 14:59

Die blauwe lamp leek me wel wat.

Door Tweakers user Swelson, donderdag 11 maart 2010 15:18

Ja, die wilde ik in een opwelling ook kopen. Heb het toch maar niet gedaan. Al genoeg rommel in huis :p

Door Tweakers user Dennis013, donderdag 11 maart 2010 16:04

Dat is het punt met ibood. Impuls aankopen zijn het voornamelijk.

Door Tweakers user Swelson, donderdag 11 maart 2010 18:04

Argh! De box kwam net langs, maar die **** website verwees me steeds naar een 502 pagina :(

Door Tweakers user JoWannes, donderdag 11 maart 2010 22:07

Ik vond de iBood Box wel vrij duur. ¤40 bijna. Eens nieuwsgierig naar wat ze daar zoal insteken...

Door Tweakers user Spetsnaz, vrijdag 12 maart 2010 01:14

Ik heb een half jaar rondgehangen op iBood maar ik ben ermee gestopt, als je namelijk wat research doet dat zie je dat 9 van de 10 keer de iBood prijs eigenlijk gewoon een normale prijs is en dat de doorgestreepte prijs gewoon nergens op slaat.
De doorgestreepte prijs is de adviesprijs van de fabrikant volgens de iBood moderators, de adviesprijs is vaak lastig om terug te vinden maar van een aantal producten heb ik die kunnen achterhalen en vaak (niet altijd) dat veel lagere prijzen te zijn (als je dat aangeeft op het iBood forum word je post meteen verwijderd).

Wat mij ook erg tegen staat bij iBood is hoe de reacties worden gemanipuleerd, ik heb sterke vermoedens dat er veel overdreven positieve reacties door iBood zelf geplaatst worden en ik heb al verschillende keren gezien dat posts die kritisch zijn of posts die wijzen naar een website met een lagere prijs meteen verwijderd worden of aangepast worden door een moderator.

Op zich begrijp ik wel waarom ze het doen, ze willen natuurlijk zoveel mogelijk verkopen, maar toch blijft het jammer en krijg ik er een vieze smaak van dat de boel zo gemanipuleerd word.

Verder 1 slechte ervaring met een kapot product dat ik had ontvangen, ik kreeg geen reactie op emails, pas nadat ik het forum begon te spammen werd ik geholpen, daarna heeft het nog 6 weken geduurd voordat ik een vervangend product ontving.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 12 maart 2010 01:23]


Door Tweakers user Rhapsody, vrijdag 12 maart 2010 08:27

Ik kijk ook regelmatig op iBood, maar vaak zijn de prijzen helemaal niet zo veel goedkoper als elders.
Ook zijn de artikelen nooit recent geintroduceerd. Het barst van de troep met iPod/iPhone aansluiting (die heb ik beide niet, dus nutteloos)

En als je dan op GoT leest wat er in zo'n box kan zitten wordt ik ook daar niet echt warm van.

Er wordt wat mij betreft dus misbruik gemaakt door mensen lekker te maken met hoge adviesprijzen waardoor de echte prijs spotgoedkoop lijkt. Dat gecombineerd met de hoeveelheid bedenktijd die je hebt leidt toch allerlei impulsaankopen (als ik het zo her en der lees).
Ik vraag me dan ook af hoeveel % daadwerkelijk het gekochte product nog gebruikt....

Door Tweakers user Swelson, vrijdag 12 maart 2010 08:57

@Mito: Tja, ik heb bijna alleen goede ervaringen gelukkig. Wel is het een keer gebeurd dat ik een product dubbel opgestuurd kreeg. Dit heb ik ze toen verteld, en toen kreeg ik een onduidelijke mail terug dat ik het maar terug moest sturen. Naderhand kreeg ik een lullig tegoedbonnetje voor gratis verzendkosten die binnen 2 maanden verliep. Beetje schraal...

@Rhapsody: Ik heb er o.a. een receiver, een airco, parfum, 2 rugzakken en meer gekocht. Van al deze dingen maak ik nog regelmatig met plezier gebruik. Ik kan me echter wel voorstellen dat er mensen zijn die naderhand spijt hebben van hun impulsaankoop.

Door Tweakers user StefandeGroot, zaterdag 13 maart 2010 11:00

Tijdens de Hunt zag ik wel een paar keer wat leuke dingen voorbij komen. Alleen zat ik toen op mijn werk en dan betaal ik niet via internetbankieren. Tegenwoordig is het bij iBood alleen in Nederland niet meer mogelijk om via PayPal te betalen, dus dat is ook geen optie. Of als ik thuis was dan zag ik wel wat leuks en voor ik het dan kon bestellen was het alweer weg... Hierbij ging ik bijna één keer in de fout doordat het product van 10 euro (excl. verzendkosten) al was vervangen door een eReader van zo'n 150 euro. Dat zag ik gelukkig op tijd.

In het verleden heb ik wel wat nuttige dingen gekocht bij iBood. Het zijn wel steeds dingen geweest die ik nodig heb of nodig ga hebben (ik ga verhuizen). Als ik dus iets nodig heb en ze hebben dat daar niet duur dan bestel ik het. Als ze iets leuks hebben wat ik niet nodig heb dan denk ik er nog 2 of 3 keer over na voor ik het doe. En soms is het dan al uitverkocht.
Ook heb ik een tijdje terug een handsfree set gekocht, omdat ik toen de code had via Twitter voor korting. Alleen dat heb ik nog nooit gebruikt...

Door Tweakers user Swelson, dinsdag 9 augustus 2011 12:32

Er schijnt weer een Ibood hunt aan te komen, waarschijnlijk deze week of volgende week. Kreeg vandaag een mail hierover.

Door Tweakers user sys64738, donderdag 11 augustus 2011 23:50

Die TVIX N-1 gescoord voor 50 euro. Gewoon ibood hele dag open op 2e monitor maar kwam niet heel veel interessants voorbij verder.

@StefandeGroot: Vanmiddag nog met PayPal betaald, dus dat kan gewoon hoor.

[Reactie gewijzigd op donderdag 11 augustus 2011 23:51]


Reageren is niet meer mogelijk